Guide til en ny terrasse

Er den gamle terrasse nedslidt, overgroet af mos eller bare gammel? Eller har du måske slet ingen terrasse? Så er det måske på tide at få gjort noget ved det. En terrasse bliver et ekstra rum især om sommeren, hvor du kan komme til at bruge mange timer, når det er godt vejr. Både til at drikke kaffe i morgensolen og til at sidde ude og nyde de sene sommeraftener er en terrasse perfekt.

Hvordan skal den laves?

Det første du skal beslutte, når du skal have lavet ny terrasse er, hvem der skal stå for projektet. Enten kan du få professionelle til at bygge terrassen, eller hvis du vil have en lidt billigere løsning, så lav din egen terrasse.

Det kan både være meget tilfredsstillende at bygge sin terrasse selv, og se sit arbejde blive synligt, og samtidig giver det også terrassen et personligt præg, når man selv har stået for at bygge den. Det er derfor en god og billigere løsning at vælge, forudsat at du har tiden, kræfterne og overskuddet til at bygge den selv.

Vælg de rigtige fliser

Der er mange valg, der skal tages, når man skal bygge nyt. Et af de vigtigste valg mht. at bygge ny terrasse er at vælge de rigtige fliser. Fliserne giver hele terrassen sit udtryk. Det er derfor både vigtigt at tænke på, at fliserne er af et materiale, der ikke bliver grimt med tiden. Derudover skal du tænke på, hvilken stil du kunne tænke dig på din terrasse. Fliserne fås nemlig i rigtig mange forskellige størrelser, mønstre og farver. Udvalget er altså kæmpe stort, så det er bare at gå på udkig efter de helt rigtige fliser til din terrasse.

Indvi den nye terrasse med maner

Når din terrasse endelig engang står færdigt, skal den selvfølgelig indvies på den helt rigtige måde. Og hvad kunne være en bedre måde for en terrasse at blive indviet på end med en grillfest? Gør terrassen klar til grillfesten med nogle få, nemme tiltag. Det vigtigste er selvfølgelig grillen, samt nogle havemøbler som gæsterne kan sidde på.

Derudover kan du pynte terrassen med nogle flotte krukker og potter fyldt med blomster og urter. En ekstra ting, der virkelig kan sætte prikken over i’et til grillfesten en sommeraften er en terrassevarmer, der sørger for at man kan blive siddende og hygge sig til langt ud på aftenen. Det er den perfekte måde at nyde din nye terrasse på.