Vinduer og Faxe

Ligesom så mange andre steder i landet, så kniber det også med vinduespudsningen i Faxe. Vi kender det jo også alle sammen. Vinduerne ser forfærdelige ud og trænger gevaldigt til en tur med skraberen. Men de fleste af os synes ikke ligefrem at det er verdens sjoveste opgave, at pudse sine vinduer.

Derfor er det vigtigt at du kender en vinduespudser i dit lokalområde, som du stoler på og ved udfører et godt job med dine ruder. Når du bor i Faxe så kender du højst sandsynligt også Clpolering, som er et af de største vinduespudser fimaer i området omkring Faxe.

Der er mange fordele ved at vælge en vinduespudser fra lokalområdet. Dels kender han nabolaget og dets vind og vejr og så videre, dels kan han rykke ud akut, hvis der skulle blive behov for det og endelig så er der en god naborabat at hente, hvis du og nogle af dine naboer slår jer sammen for at få pudset vinduer på den samme dag.

Selv udtaler CLpolering at “Om det er din private bolig eller din erhvervsejendom, der ligger i Faxe eller omegn, det gør ingen forskel for os. Vi rykker gerne ud til både små og store opgaver. Kontakt os med det samme for et uforpligtende tilbud.”

Hvad går naborabat ud på?

Ordet naborabat siger faktisk det hele. Betydningen af dette begreb er, at du og dine naboer alle kan opnå en vis rabat, hvis I slår jer sammen og vælger at få pudset vinduer den samme dag. Da vores generelle prisniveau er ret fornuftigt, så betyder en yderligere rabat, at det på ingen måde kan betale sig at bøvle med selv at pudse vinduerne.

Naborabattilbuddet gælder også for vores erhvervskunder.

Hvad ligger der i begrebet naborabat?

Ja. Ordet siger nærmest sig selv. Det betyder kort sagt, at naboer, der bestiller vinduespudsning den samme dag, kan opnå en vis rabat. Vi sparer noget i kørsel, hvis flere i det samme nabolag i Faxe Ladeplads slår sig sammen og får pudset vinduer den samme dag.

Den sparede kørsel vil vi gerne lade komme dig til gode. Det gør den i form af et nedslag i prisen. Det er det, vi kalder for naborabat.

Så få fat i dine nærmeste naboer og lav en fælles aftale om at have bydelens flotteste vinduer. Selv om vores priser i forvejen er meget konkurrencedygtige, så skader det vel aldrig med noget ekstra rabat.

Når den lokale professionelle vinduespudser rykker ud

Når din lokale vinduespudser i Faxe rykker ud, så kommer han anstigende med alt det nødvendige professionelle udstyr, det miljørigtige vand og den fornødne ekspertise, der gør, at han i løbet af relativ kort tid får forvandlet alle dine ruder til nogen, der stråler om kap med solen.

Sammenlignet med den måde, du pudser vinduer på, og det resultat du opnår, så vil det nok være sådan, at CL Polering render med pokalen. Det tåler vist ikke nogen direkte sammenligning.

Det behøver du ikke at tænke særlig dybt over. Du skal bare nyde, at du igen kan se både ud og ind ad dine vinduer.

Få lavet en fast aftale

Det aller nemmeste er, at du får lavet en fast aftale med CL Polering om, at de kommer med faste intervaller og klarer alt, hvad der har med vinduespolering at gøre.

Så behøver du ikke at tænke på at bestille tid til det. Du vil blive mindet om, hvornår det igen er tid til at tømme vindueskarmene, så fagmanden kan komme til at pudse vinduerne indvendigt. Resten klarer han.

Din lokale vinduespudser i Faxe kender lokalområdet så godt, at han ret præcist kan sige, hvornår det er tid til at komme forbi og pudse dine vinduer – og hvor hyppigt det bør gøres.

Få et godt tilbud i hus, og du kan med tilfredshed læne dig tilbage ved tanken om, at de dygtige folk fra CL Polering har fuldstændig styr på det.

De servicerer også erhvervsejendomme

ClPolering udtaler også følgende “Du skal endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os, hvis du har en mindre eller en større erhvervsejendom. Dem klarer vi skam også gerne. Vores lange teleskopstænger kan nå op i en højde på maks. 18 meter. Er din ejendom ikke større end det, så påtager vi os gerne opgaven at få pudset samtlige ruder på denne ejendom. Vi klarer ruderne både udvendigt og indvendigt.

Se også, hvad vi i øvrigt har at tilbyde erhvervskunder. Vi skræddersyr gerne en abonnementsordning til dig. Så får du klaret alle de serviceopgaver, som måtte være på denne ejendom, af vores dygtige fagfolk, som alle er pålidelige, grundige og top professionelle.”

Kontakt CL Polering i Faxe for et godt uforpligtende tilbud allerede i dag.