Kommer du for hurtigt? Gør noget ved det med delay spray

Som mand er der mange ting, der kan være en udfordring i forbindelse med sex. Mange mænd har en følelse af, at meget af ansvaret hviler hos dem, og at de virkelig skal kunne præstere for at imponere kvinden.

Til gengæld oplever mænd og kvinder tit vidt forskellige problemer, når det kommer til det seksuelle. Imens mange kvinder kan have svært ved at få en orgasme, er der nemlig mange mænd, som kæmper med, at de kommer alt for tidligt i forhold til deres kvindelige partner.

Hvorfor kommer man for tidligt?

Det er helt naturligt at komme hurtigt, når man er seksuelt ophidset. Kroppen er designet til først og fremmest at tænke på reproduktion, og her er endemålet jo at have sædafgang, så man kan gøre ens partner gravid. At vi mennesker er begyndt at bruge sex som noget udelukkende nydelsesfuldt strider imod denne naturlige drift.

Når det så er sagt, så er der nogle mænd, som kan holde meget kort tid i forhold til deres mandlige venner. Dette er der ikke nødvendigvis nogen forklaring på, selvom ting som erfaring, nervøsitet og fysisk tilstand sagtens kan spille en rolle.

Det kan være enormt generende at komme for tidligt

Hvad end årsagen er, så kan det være både pinligt, irriterende og til tider ødelæggende at komme for hurtigt. Det gælder særligt, hvis man er i et fast forhold med en partner, som man gerne vil kunne have lang og tilfredsstillende sex med.

For mange mænd er det nemlig vigtigt at kunne trække orgasmen ud, så de kan nyde forskellige former for seksuelt samkvem så længe som overhovedet muligt. Selvom de godt kan tilfredsstille og give deres partner orgasme på andre måder end med penis, så er selve penetreringen for mange den vigtigste del af samlejet – og det bliver umuliggjort, hvis man kommer for hurtigt.

Brug delay produkter til at forsinke orgasmen

Heldigvis findes der inden for markedet for sexlegetøj og produkter til sex en linje af remedier, som kan hjælpe med netop dette problem. Disse produkter går under den samlede betegnelse ”delay”, idet de netop forsinker orgasmen.

Her kan man for eksempel benytte sig af en smart delay spray, smøre penishovedet med en creme eller tørre de sensitive områder med delay vådservietter. Der er rigtig mange produkter at vælge mellem, og man kan læse mere om delay-spray online

Tro på dig selv i sengen

Selvom produkter og remedier kan gøre en stor forskel for kvaliteten af ens sexliv som mand, så er det vigtigt at huske, at man ikke skal skamme sig eller være bange for at blive nedgjort for ens præstation. Alle kroppe er forskellige, og jo mere man hviler i sig selv, jo færre problemer vil man få rent seksuelt.

Derfor er det vigtigt ikke at være bange for at skuffe sin partner eller sig selv. I stedet bør man gå i dialog med sin partner, så man på den måde kan finde ud af, om man for eksempel vil nyde godt af at introducere delay spray i sengen.